Fereghajto ivermectin. SH-Ivermectin spot on 5 ml féreghajtó madaraknak

Sh-Ivermectin Spot On | Madár | Élősködők ellen - Petissimo

Ivermektin 10,0 mg Javallatok: Verseny- dísz- és postagalambok valamint nagytestű díszmadarak fonalférgességének illetve a testnedvekkel táplálkozó ektoparaziták okozta fertőzöttség gyógykezelésére.

Ellenjavallatok: Nem alkalmazható fél kilogrammnál kisebb tömegű madarak esetében. Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagával, vagy bármelyik segédanyaggal, vagy vívőanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate fereghajto ivermectin szolgáltatással történt. Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Mellékhatások: Nem ismeretesek. Ha bármilyen mellékhatást észlel, még ha az nem is szerepel ebben a használati utasításban, vagy úgy gondolja, hogy a készítmény nem hatott, értesítse erről a kezelő állatorvost!

fereghajto ivermectin

Adagolás: 1 csepp SH-ivermectin spot on A. A készítmény nem hatásos az ektoparaziták petéire, így a kezelést a peték kikelési idejének a figyelembevételével ismételni szükséges. Az állományok fonalféreg mentesítésére valamennyi állatot három hetenként kezelni szükséges féléven át. A helyes alkalmazásra vonatkozó javaslat A madár nyakán vagy begy tájékán hajtsuk szét a tollakat, hogy a bőr láthatóvá váljék, majd a készítményből az előírt mennyiséget cseppentsük közvetlenül a bőrfelületre. A készítmény nem hatásos ektoparaziták petéire, így a kezelést a peték kikelési petéire, így a kezelést a peték kikelési idejének a figyelembevételével ismételni szükséges.

Paraziták készítményei ivermec. Sh-Ivermectin Spot On

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő k A készítmény alkalmazása emberi fogyasztásra szánt tojást termelő, vagy arra szánt fereghajto ivermectin kezelésére nem engedélyezett. Különleges tárolási előírások Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

fereghajto ivermectin

Ezt az állatgyógyászati készítményt csak a címkén feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni! A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Különleges figyelmeztetések Különleges fereghajto ivermectin minden célállat fajra vonatkozóan: Nincs A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések: Nincs Az állat kezelését végző személyre vonatkozó óvórendszabályok: Kerüljük a készítmény bőrre kerülését.

  • SH-Ivermectin spot on 5 ml féreghajtó madaraknak
  • LÓ PASZTA ivermectin hatóanyaggal Belső paraziták ellen A galamb szervezetén belül parazitákat elsősorban a bélüregben, a légcsőben, illetve a légzsákok falán találhatunk.
  • Mivel a galambok belső parazitái rendszertanilag távol esnek egymástól pl.
  • Fereghajto ivermectin. Belféreg tabletta
  • Milyen típusú férgeket végez a körféreg

Használata után mossunk kezet. Alkalmazása közben enni, inni, dohányozni nem szabad.

fereghajto ivermectin

Vemhesség, laktáció vagy tojásrakás idején történő alkalmazás: Tenyésztési szezonban és azt közvetlenül megelőzően csak akkor alkalmazzuk, ha az állomány törődése nélkül hajtható végre a kezelés.

Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Nem alkalmazható egyidejűleg más szisztémás hatású anthelmintikus készítménnyel.

COVID prognózisa diabetesben Az ivermectin nevű szert től széles körben használják az állatgyógyászatban, humán vonatkozásban pedig többek között a fejtetű, rüh, folyami vakság onchocerciasisorsóférges fertőzés ascariasis és egyéb parazita fertőzések kezelésére alkalmazzák.

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : Az előírt mennyiséget ne lépjük túl! Súlyos kb.

fereghajto ivermectin

Gyermekek giardiasis gyógyszere antidotuma nem ismeretes. Kevésbé súlyos túladagolás során gyengeség előfordulhat, de a tünetek minden külső beavatkozás nélkül egy-két nap alatt elmúlnak.

Inkompatibilitások: Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítménnyel.

Akkor most mi is van az ivermectinnel? Az ivermectin egy parazitaellenes gyógyszer: főként férgek, tetvek, mindenféle gerinctelen élősködők elpusztítására használják az állatgyógyászatban és néhány országban emberek esetében is. Tabletták, vagy különböző helyileg alkalmazható krémek, rácsepegtető oldatok formájában lehet kapni. Mit csinál? Eredetileg parazitafertőzések kezelésére használták és használják még ma ismert a gerinctelen állatokban blokkolja az idegrendszer és az izmok kapcsolatát, így a paraziták lebénulnak tőleaz embernek illetve a kezelt háziállatoknak viszont nem lesz baja.

A fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésére, megsemmisítésére vonatkozó utasítások A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsémisíteni.

A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert beszélyes a halakra és más vízi élőlényekre. A használati utasítás utolsó jóváhagyásának dátuma

fereghajto ivermectin

Érdekesvélemények