Állatgyógyászati ebook

Állatgyógyászati ebook. Account Options

Állatgyógyászati ebook Tartalom Edward Bach maga sem gondolta, akkor, amikor alig állatgyógyászati ebook évvel ezelőtt a londoni Homoepathic Hospitalban Samuel Hahnemann 'Organon' című művének megismerése után elkezdett foglalkozni a betegek kedélytüneteivel, kedélyszimptómáival, hogy követői az elméletét néhány évtized állatgyógyászati ebook az állatgyógyászat területére is ki fogják terjeszteni, és virágesszenciáit ezen a területen is sikerrel fogják alkalmazni.

talptapasz méregtelenítő

Hazánkban az elmúlt évtizedben már több könyv is megjelent a Bach —virágterápiáról, annak elméletéről és gyakorlatáról, azonban olyan önálló mű, amely kifejezetten és állatgyógyászati ebook csak a módszer állatoknál történő alkalmazását mutatja be, még nem volt a hazai könyvpiacon. Állatgyógyászati ebook állatgyógyászati ebook, hogy ez a kiadvány a szó valódi értelmében hiánypótló, és megjelenése már nagyon időszerű volt, hiszen már jó húsz éve, hogy az alternatív állatgyógyászati módszerek térhódítása hazánkban is elkezdődött, és mind az állatorvosok, mind pedig az állatok tulajdonosai igénylik az ezekkel a módszerekkel foglalkozó szakirodalmi köteteket.

a helminths lamblia ban

Stefan Siman - állatterapeuta, kutyatréner, nem kis feladatra vállalkozott, amikor elkészítette ezt a rendkívül jól használható, gyakorlatias kézikönyvet, amely mind a szakemberek, mind pedig a felelős állattartók könyvespolcainak értékes és hasznos darabja lehet. Ekönyv ajánlatunk.

giardia treatment human

Érdekesvélemények