Szagtalanító 24, Így szagtalaníts otthon | hu

IzzadĂĄsgĂĄtlĂĄs ĂŠs szagtalanĂ­tĂĄs

Szagtalanító 24 Tartalom Fertőtlenítő és szagtalanító textil spray Elpusztítja a kórokozókat Megszünteti a kellemetlen szagokat A Sanytol textil fertőtlenítő és szagtalanító spray a textíliák anyagának belsejében hatva elpusztítja a kórokozókat, és kellemetlen szagok ellen is hatásos. Szagtalanító 24 a Több szagtalanító 24 Tárolási információk Szagtalanító 24 nach unten A szert eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, élelmiszerektől, italtól, gyújtóforrástól elkülönítve, direkt napsugárzástól védve kell tárolni.

12 Priceless Hacks for Parents

Használati információk Pfeil nach unten Permetezze helmint kenőcs tisztítószert a textíliára nagyjából 30 cm távolságról, amíg az anyag átnedvesedik.

A behatási idő alatt tartsa a textíliát nedvesen, majd hagyja szabad levegőn megszáradni.

gyermekek férgeinek profilaktikus gyógyszere

Makacs szagok esetén rendszeresen ismételje meg a műveletet. Nem hagy foltot. Ne használja bőrön, műbőrön vagy selymen.

paraziti giardia lamblia

Kényes textíliák esetén próbálja ki a terméket a felületnek egy kevésbé látható részén. Figyelmeztetések Pfeil nach oben A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos.

Szagtalanító 24 Learn Hungarian Themes minutes hogyan lehet gyógyítani a hüvelyi papillómát Szarvasmarha szalagféreg földrajzi eloszlása Ascomycete paraziták, férgek a kar alatti bőr alatt parazita peték parazitológiája. Szag fehér torok hogyan lehet eltávolítani a féreggyógyszereket, bélparaziták szarvasmarha galandféreg nézni férgek paraziták.

Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt. Vállalat címe. Lehet, hogy érdekel.

meghatározzák a kerekesférgek alakját

Érdekesvélemények